Aina on toivoa. Kalliolan klinikka auttaa riippuvuuksien hoidossa – taustasta riippumatta | Soita: 045 7731 1339 (24h) / Lähetä viesti

Nukarin koski
Etusivu / Klinikka

Kodinomainen paikka luonnonläheisessä miljöössä

Kalliolan klinikka sijaitsee Nurmijärvellä luonnonkauniissa maalaismaisemassa. Päiväohjelma mahdollistaa ulkoilun esimerkiksi läheisellä koskella. Klinikan pihapiiriin kuuluu useita rakennuksia, joissa on sekä majoitustilat että ryhmätilat.

Sijainti ja miljöö

Kalliolan klinikka sijaitsee Nurmijärven Nukarilla. Klinikka sijaitsee aivan tie 45 varrella. Kalliolan klinikalta on matkaa Jokelan juna-asemalle n. 5 km. Hyvinkäälle on matkaa n. 16 km. Vaikka kuntoutuskeskus sijaitsee maantien varrella, sen miljöö sijaitsee silti maaseudun rauhassa isolla omalla tontillaan.

Tarkka osoite on Vantalantie 86, 05450 Nurmijärvi.

Faktaa Kalliolan klinikasta

Minnesota-malli tuli Suomeen Pohjois-Amerikasta, kun Alkoholipoliittisen tutkimuslaitoksen tutkija, sosiaalineuvos Toivo Pöysä, vieraili eri päihdekuntoutuslaitoksissa Yhdysvalloissa ja Kanadassa 1970- ja 1980-luvun vaihteessa. Suomeen palattuaan hän luennoi kokemastaan päihdetyöntekijöille ja päätti luentonsa sanoihin ”se oli aikamoista myllytystä se”. Ja näin uusi päihdetyömuoto nimettiin Suomessa Myllyhoidoksi. Ensimmäinen Myllyhoito perustettiin 1982 Espoon Pellakseen. Ja sen toteuttajana toimi Kalliola. Voit lukea lisää Myllyhoidon historiasta heidän omilta sivuiltaan.

Kalliolan klinikan asiakashuone

Huoneet

Kalliolan klinikalla majoitutaan pääosin yhden hengen huoneissa. Jokaisessa majoitushuoneessa on oma wc ja suihku.

Kalliolan klinikan olohuone

Yhteiset tilat

Kalliolan klinikalla on useita yhteisiä oleskelutiloja, joista on pyritty tekemään mahdollisimman viihtyisiä asiakkaillemme. Lisäksi klinikalla kokoonnutaan erillisiin ryhmätyötiloihin, joissa työstetään yhdessä muiden kuntoutujien kanssa päiväohjelman mukaisia teemoja.

Ihmiset pelaavat frisbeegolfia
Kalliolan klinikan asiakaskeittiö