Aina on toivoa. Kalliolan klinikka auttaa riippuvuuksien hoidossa – taustasta riippumatta | Soita: 045 7731 1339 (24h) / Lähetä viesti

Kalliolan klinikan pihamiljöö
Etusivu / Asiakkaiden kokemuksia

Kokemuksia riippuvuuden hoidosta monenlaisilla taustoilla

Asiakastarinamme kertovat, että aina on mahdollista kääntää uusi sivu. Muutos on mahdollista – niin riippuvaiselle kuin läheiselle.

Selaa asiakastarinoitamme

Huppupäinen nuorukainen istuu luonnossa ja katsoo poispäin kamerasta.

"Kalliolassa sain turvallisesti kasata itseni uudelleen"

Myllyhoito oli kokemus, joka muutti mun elämää paljonkin. Ymmärsin paljon sellaisia asioita, jotka ei ennen ollut niin selkeitä. Ne liittyivät nimenomaan tähän päihdesairauteen ja addiktioon. Siellä oli tosi hvvät työntekijät, jotka kohtelivat minua inhimillisesti ja arvostavasti.

Mikko, 36, toipuja
Kalliolan klinikan asiakastarinan kuvituskuva

"Pidin itseäni keskikaljajuoppona ja viininlitkijänä”

Suurin motivaatiotekijäni oli ammatin säilyttäminen, kun suostuin lähtemään päihdekuntoutukseen. Työnantajan voimakas kanta oli, että Kalliola on paras hoitopaikka Suomessa. Jälkikäteen olen itsekin sitä mieltä, että se oli mulle paras.

Hannu, 49, toipuja
mies katsoo kaukaisuuteen

”Vihdoin uskallan tuntea asioita oikeasti”

Nöyrryin lopulta psykoosin pieksemänä katkolle. Olin tällä kertaa tosissani ja pääsin Myllyhoitoon, joka oli sen astisen elämäni suurin kokemus. Uskalsin tuen avulla muuttaa ja kyseenalaistaa omat järkkymättömät ideani.

Samu, 25, toipuja