Aina on toivoa. Kalliolan klinikka auttaa riippuvuuksien hoidossa – taustasta riippumatta | Soita: 045 7731 1339 (24h) / Lähetä viesti

Etusivu / Lapset ja vanhemman riippuvuus -webinaari 17.4. klo 13

Lapset ja vanhemman riippuvuus -webinaari 17.4. klo 13

Kalliolan Klinikan perheterapeutti Aino Koskiluoma käsittelee Myllyhoitoyhdistyksen webinaarissa riippuvuuden vaikutuksia lapsiin ja tarjoaa työkaluja riippuvuuden puheeksiottoon lapsen kanssa. Webinaari järjestetään keskiviikkona 17.4. klo 13-14.30.

Miten päihderiippuvuutta kannattaa käsitellä lapsen kanssa? Miten lapset tulisi huomioida päihdehoidossa? Vanhemman riippuvuudella on lapseen aina voimakas vaikutus: pienikin lapsi näkee ja tuntee enemmän kuin vanhempi usein tiedostaakaan. Webinaarissa tarjotaan konkreettisia neuvoja, miten omaa tai läheisen riippuvuutta voi käsitellä lasten kanssa ja millaisia vaikutuksia riippuvuudella on lapsiin. Lähtökohtana on, että lapsen kokemuksen huomioiminen on tärkeää ylisukupolvisen toimintahäiriön katkaisemiseksi.

Myllyhoitoyhdistys tarjoaa kevään ajan maksuttomia verkkoluentoja riippuvuuksista ja niistä toipumisesta ammattilaisille, toipujille ja muille kiinnostuneille. Verkkoluennot pidetään etänä Teamsissa. Ilmoittaudu kullekin luennolle erikseen sen linkistä viimeistään edellisenä päivänä. Ilmoittautumisen jälkeen saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Luennosta lähetetään ilmoittautuneille tallenne, joka on katsottavissa kaksi viikkoa. Ilmoittaudu tästä Lapset ja vanhemman riippuvuus -webinaariin: HTTPS://LINK.WEBROPOL.COM/EP/HUHTILUENTO24

Aino Koskiluoma on pitkän linjan pari- ja perhepsykoterapeutti. Hän työskentelee Kalliolan Klinikalla ja pitää myös yksityisvastaanottoa. Koskiluomalla on neljän vuosikymmenen kokemus riippuvaisten ja heidän läheistensä hoidosta. Aino vetää myös joka maanantai verkon välityksellä maksuttomia läheisiltoja, joihin voi ilmoittautua mukaan missä vaiheessa vain.