Aina on toivoa. Kalliolan klinikka auttaa riippuvuuksien hoidossa – taustasta riippumatta | Soita: 045 7731 1339 (24h) / Lähetä viesti

Etusivu / Asiakastarinat
Mies ja tietokone

”Nettimylly-kuntoutus oli mahtava startti raittiuteeni”

Nettimylly-kurssi oli aivan mahtava kick start raittiuteeni – oikea tehopakkaus elämän pelastavaa tietoa ja tukea! En olisi voinut kurssin alussa uskoa, että kurssin loputtua oloni on haikea, sillä jäin kaipaamaan kurssi-iltoja. Raittius on kuin maalipinta, jota elämän tuulet ja tuiskut riepottavat, ja tätä maalipintaa pitää hoitaa ja hoivata. Muuten se ei kestä.

Timo, 35, toipuja
mies katsoo kaukaisuuteen

”Vihdoin uskallan tuntea asioita oikeasti”

Nöyrryin lopulta psykoosin pieksemänä katkolle. Olin tällä kertaa tosissani ja pääsin Myllyhoitoon, joka oli sen astisen elämäni suurin kokemus. Uskalsin tuen avulla muuttaa ja kyseenalaistaa omat järkkymättömät ideani.

Samu, 25, toipuja
Huppupäinen nuorukainen istuu luonnossa ja katsoo poispäin kamerasta.

"Kalliolassa sain turvallisesti kasata itseni uudelleen"

Myllyhoito oli kokemus, joka muutti mun elämää paljonkin. Ymmärsin paljon sellaisia asioita, jotka ei ennen ollut niin selkeitä. Ne liittyivät nimenomaan tähän päihdesairauteen ja addiktioon. Siellä oli tosi hvvät työntekijät, jotka kohtelivat minua inhimillisesti ja arvostavasti.

Mikko, 36, toipuja
Kalliolan klinikan asiakastarinan kuvituskuva

"Pidin itseäni keskikaljajuoppona ja viininlitkijänä”

Suurin motivaatiotekijäni oli ammatin säilyttäminen, kun suostuin lähtemään päihdekuntoutukseen. Työnantajan voimakas kanta oli, että Kalliola on paras hoitopaikka Suomessa. Jälkikäteen olen itsekin sitä mieltä, että se oli mulle paras.

Hannu, 49, toipuja