Aina on toivoa. Kalliolan klinikka auttaa riippuvuuksien hoidossa – taustasta riippumatta | Soita: 045 7731 1339 (24h) / Lähetä viesti

Etusivu / Verkkokauppa / Myllyhoito

Myllyhoito

6608,00

Myllyhoito on Minnesota-malliin perustuva päihdekuntoutus, jota on toteutettu Kalliolan klinikalla jo lähes 40 vuotta. Perushoitojakso kestää 4 viikkoa.

Kalliolan Klinikka tarjoaa joululahjaksi kaikille päihderiippuvuuden kanssa kamppaileville neljän viikon laitoskuntoutuksen alennettuun hintaa. Kampanjahinta on vain itsemaksaville yksityishenkilöille. Kampanjahinta koskee ainoastaan neljän viikon laitoskuntoutusta. Kuntoutusjakso on aloitettava viimeistään 31.1.2024. Kampanjahintaista kuntoutusjaksoa koskee samat käytännöt kuin Kalliolan klinikan kuntoutuksissa muutenkin, esimerkiksi lääkityskäytännöt ja se että vieroitus tulee tehdä ennen kuntoutujaksolle tulemista.

Tutustu hoitojaksoon
Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

 

Kuvaus

Myllyhoito on Minnesota-malliin perustuva päihdekuntoutus, jota on toteutettu Kalliolan klinikalla jo yli 40 vuoden ajan. Perushoitojakso laitoskuntoutuksessa kestää 4 viikkoa. Perushoitojakson tavoitteena on luoda mahdollisuudet päihteettömälle elämäntavalle ja sen myötä yksilöllisen hyvinvoinnin kasvulle. Työskentely 21-paikkaisessa yksikössä on tiivistä ja raittiuteen suuntautunutta. Kuntoutumisprosessia ohjaa klinikan moniammatillinen työryhmä.

Kenelle

Asiakkaaksi sopivat kaikki henkilöt, joille päihteidenkäyttö on muodostunut ongelmaksi – joko omasta, läheisen tai työnantajan mielestä. Myllyhoitoa voidaan soveltaa myös toiminnallisista riippuvuuksista kuten peliongelmasta kärsiville. Suosittelemme, että hoitoon hakeutuva henkilö olisi ennen hoitojakson alkamista vähintään viikon käyttämättä alkoholia.

Laskutus

Kuntoutuksen voi maksaa kortilla kuntoutuksessa ollessa. Voimme myös laskuttaa kuntoutuksen jälkeen. Laskun voi jakaa kolmelle kuukaudelle ilman lisäkuluja. Hoitojakson keskeytyessä veloitamme alkavien hoitovuorokausien perusteella.

Asiakkailtamme

Tärkeintä kuntoutuksessa oli: Turvallisuus, ulkoisten häiriötekijöiden puuttuminen, itsensä hoitamisen opettelu ja yhteisöllisyys, saamani tuki, ihmiskohtaamiset ja kaikki oivallukset itsestäni.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan tilanteestasi.
Saat vielä erillisen yhteydenoton ja tarkemmat ohjeet käytännöistämme.